Bebeconfort
Litet barnrum

När det gäller skötsel av babyn, matning av nyfödda och lekstunder eller avkoppling är det de små detaljerna som gör stor skillnad. Från mjuka tandborstar avsedda för känsligt tandkött och nappflaskor med naturlig känsla till nattlampor och mjuka leksaker – vi har allt du behöver.

Amning och flaskor

Matning

Från amning till att bestämma vilken flaska du behöver – vi hjälper dig att ta kontroll över matningen. Vårt utbud av bekväma och effektiva bröstpumpar, amningskuddar, dinappar, flaskor och flasksterilisatorer förklaras tydligt så att du kan vara säker på att det blir rätt.

Nappar

Matning

Våra nappar som är lämpliga från födseln är designade av tandläkare så att de blir rätt för ditt barns mun och du kan känna dig lugn. Tillsammans med vårt utbud av napptillbehör gör vi det lättare och säkrare att lugna babyn som får tänder.

Muggar och måltider

Matning

Gör barnets måltid roligare med vårt underbara sortiment, inklusive haklappar, småbarnsmuggar och bestick. Pipmuggar är perfekta när du är på språng och att de tål diskmaskin gör dem också superenkla att diska.

Hygien och hälsa

Skötsel

Bad och skötsel är viktigt varje dag och en möjlighet att knyta an. Vi har utvecklat lösningar för att göra det enklare, säkrare och snyggare. Vårt premiumsortiment innehåller babytermometrar, nagelklippare och leksaker för lite skoj i badet.

Nattlampor och leksaker

Lek och avkoppling

Våra träleksaker och gosiga mjuka leksaker är perfekta lekkamrater för din bebis. De lugnar barnet och hjälper dem att utvecklas.

När det är dags för lite avkoppling kommer våra nattlampor att lugna din lilla när det är dags att lägga sig.

Service
Hitta butik
Besök oss! Vår butikspersonal delar gärna med sig av sin kunskap om våra produkter.
Bebeconfort
Katalog
Från barnvagnar till pipmuggar, hoppgungor till nappflaskor, bilstolar till barnstolar – vi har en lösning. Upptäck hela vårt sortiment i onlinekatalogen.